Ledig lokale

Har du en drøm om å starte butikk? Eller ønsker du å flytte lokaler til Fosens største kjøpesenter? Da er dette din unike mulighet til å få innflyttingsklart lokale!

Ledig areal er på over 900m2. Lokalet er tidligere benyttet av Fixx-it/ MEKK, men det kan enkelt tilpasses andre bransjer. Lokalet er inne på kjøpesenteret sammen med 22 andre butikker/spisesteder. Ledig lokale har god eksponering mot fellesareal, like ved inngangen til senteret.

Fasiliteter:

  • over 900m2 stort butikklokale
  • Kontor
  • Kjøkken/ pauserom
  • Lager
  • Personalinngang
  • Like ved inngangen til senteret

Kjøpesenteret er meget sentralt plassert i gågata på Brekstad, Ørlands handelssentrum. Med butikk inne på Libra Shopping får kundene dine gratis parkering. Du blir en del av et senter med et rikt utvalg av nisjebutikker, kjedebutikker og serveringssteder. Her blir butikken din blir en del av et etablert shoppingmiljø og at du får ta del i felles markedsføring og aktiviteter. I senterets overetasje er det kontorer med NAV, Fosna-Folket, Accountor og tannleger.

Andre leietakere som kan nevnes er 

For mer info ta kontakt med Sissel Berg på tlf 900 77 746.

#LIBRASHOPPING