Farsdag

Søndag 10 november er det farsdag. Farsdag er en hedersdag for alle fedre - og en gylden anledning til å vise at du setter pris på din far. Selv om det er farsdag hvert eneste år så er det ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven. Her kommer noen tips:

  • Et hjemmelaget kort slår alltid an. Bruk kreativiteten og fortell at du setter pris på din far.

 

  • Det er meldt kaldt og fint vær i helgen. Overrask din kjære med votter, skjerf, lue og utendørs lunsj? Det er mange fine gapahuker i områdene rundt Libra Shopping. Ekstra tips: Kjøp inn litt av pappa sitt favorittgodteri for å gjøre turen komplett

 

  • Trives faren i huset best innendørs så passer det kanskje med ny elektronikk, en god bok, klokker, slips, sokker, blomster eller noe fint til hjemmet, hagen eller garasjen. 

 

#LIBRASHOPPING